PUBLICITAT

LA SEU D'URGELL

Els actes al carrer baixen el teló de la Festa Major de la Seu

L’orquestra, la Principal de la Bisbal, clou un any més la celebració

Per EL PERIÒDIC

Correfocs Festa Major la Seu 2015
Correfocs Festa Major la Seu 2015 | Ajuntament de la Seu d'Urgell
La Festa Major de la Seu d’Urgell va esgotar les últimes hores i va cloure, una vegada més, amb el ja tradicional ball amb La Principal de la Bisbal que va aplegar a molta gent. Prèviament, la prestigiosa orquestra empordanesa, amb més de cinc dècades de presència ininterrompuda a la festa, també va oferir un concert i una audició de sardanes. A la zona de Casetes, a la nit també hi va haver música amb un concert del cantant Patxi Leiva per tancar el recinte.
La darrera jornada festiva va començar amb dues novetats: un Despertacarrers, amb el nou grup BatukaSeu, i el Masterxef Infantil, al Centre Cívic. El programa va continuar amb un taller de circ, el vermut a les terrasses amenitzat per la Rolling Band i, ja a les 5 de la tarda, el Correaigua i la Festa de l’Escuma, a càrrec dels Diables de l’Alt Urgell van delectar als participants i presents.
Nit de dilluns/ Dilluns, el Correfoc i la Nit sense Fi van marcar novament la vetllada. Tot i l’amenaça de pluja, els Diables van trobar el temps suficient per evitar la tempesta i poder oferir novament un elaborat espectacle, que va recórrer els carrers del Centre Històric i va culminar una altra vegada a la plaça dels Oms.
Ja de matinada, la jove banda urgellenca Truskus va encetar amb força la Nit sense Fi, tot mostrant la seva evolució musical. Amb el retorn de la pluja, el recinte cobert de Casetes es va omplir de gom a gom per a l’esperat concert dels Catarres, que arribaven per primera vegada a la Seu d’Urgell i que fa unes setmanes van tocar a la festa major d’Escaldes-Engordany. El grup d’Aiguafreda (Vallès Oriental) no va decebre i va mostrar sobre l’escenari una de les gires que ha reunit més espectadors aquest estiu arreu de Catalunya. Els Catarres presentaven el disc Big bang, amb un so més potent i lletres marcades per la vitalitat, l’esperança i també per la defensa del país i de la llengua catalana. Sobre el mateix escenari, la nit la van completar el grup de versions Los Pachucos i la gironina DJ Blanca Ross, que va fer ballar als més atrevits que van voler esprémer la nit fins al final.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT