PUBLICITAT

ANDORRA LA VELLA

La Llacuna augmenta en 13 els seus monogràfics

La principal novetat per al curs 15-16 és la introducció del teatre

Per EL PERIÒDIC

Un moment de la presentació dels monogràfics de la Llacuna
Un moment de la presentació dels monogràfics de la Llacuna | ANA/M.B
Els monogràfics de la Llacuna passen de 17 a 30 per al nou curs 2015-2016 i s’incorpora el teatre com a disciplina en aquest format de cursos curts. Així, teatre aporta 6 de les 13 novetats, en l’apartat de fotografia n’hi ha dues, una altra en dansa i quatre nous monogràfics de música. Entre les noves temàtiques hi ha introducció al clown, interpretació de cançons, improvisació creativa, dansa africana, el Mozart insòlit i l’art musical de J. S. Bach o rudiments d’harmonia, entre altres. 
A més, alguns cursos permeten acostament al text teatral i pràctiques amb Pugem a l’escenari; sevillanes, dansa del ventre, història de l’òpera, música de cambra i conjunt instrumental, luthieria, introducció a la direcció coral, positivat en blanc i negre, edició fotogràfica amb Lightroom i Photoshop, il·luminació d’estudi o dos micromonogràfics de fotografia amb trucs per millorar les fotografies en festes i en família i de viatge. Segons va explicar la consellera de Cultura i Participació Ciutadana d’Andorra la Vella, Meritxell Rabadà, el gran objectiu és oferir «petits cursos que atreguin a la gent» i «tornar a fer de l’escola de teatre l’escola principal que va ser en el seu moment i donar a conèixer tota l’oferta de la Llacuna als adults». 
Els preus es mantenen entre els 9 euros per als matriculats a l’escola dels micromonogràfics fins als 192 per als no matriculats dels cursos més llargs.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT