PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Convocada una plaça d’analista financer eventual per a la UIFAND

Els interessats han d’adreçar la seva sol·licitud abans del dia 24

Per EL PERIÒDIC

L’Edifici administratiu de Govern.
L’Edifici administratiu de Govern. | TONY LARA
El  Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) va publicar ahir la convocatòria de Govern per contractar un agent de l’administració de caràcter eventual, per cobrir temporalment una plaça en el lloc de treball d’analista financer a l’Àrea de Supervisió i Control de la Unitat d’Intel·ligència Financera (UIFAND) del Ministeri de Finances. A aquest lloc li correspon una retribució anyal bruta de 31.105,62 euros distribuïda en tretze pagues. 
 
Els requisits per poder optar a la convocatòria són tenir la nacionalitat andorrana, espanyola, francesa o portuguesa, indistintament; una titulació d’ensenyament superior estatal, com a mínim al nivell 3 del Marc Andorrà de Titulacions d’Ensenyament Superior (MATES) en ciències econòmiques, administració i direcció d’empreses o àmbit equivalent, reconeguda pel Departament d’Ensenyament Superior; i una experiència mínima de dos anys en l’àmbit de la prevenció i lluita contra el blanqueig, ja sigui en el sector públic, ja sigui en el sector financer, auditor o similar. A banda, es requereix el domini del català, del castellà, del francès i de l’anglès; es valoraran postgraus i coneixements en altres idiomes; i es demana domini d’aplicacions informàtiques avançades en sistemes operatius (Word, Excel, nivell d’usuari d’accés i internet).
 
Les persones interessades han d’adreçar una sol·licitud al Servei de Tràmits abans de les 16.30 hores del dia 24 de setembre del 2015. Els candidats han de sol·licitar al Servei de Tràmits les bases de la convocatòria, on hi figura el temari de la prova professional que han de realitzar per aspirar al lloc de feina. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT