PUBLICITAT

Samnaun

Els germans Casal obtenen el seu tercer triomf a la transalpina

Guanyen cinc minuts més al Gore Running, però encara no poden situar-se primers de la general

Per EL PERIÒDIC

Els Casal creuant la línia de meta, ahir.
Els Casal creuant la línia de meta, ahir. | EL PERIÒDIC
Segona consecutiva i tercera etapa guanyada dels germans Casal, Marc i Òscar, de les cinc que s’han realitzat fins ara de la Transalpina. Els andorrans estan arrasant a la cursa que passa per quatre països i ahir van donar un pas més cap a la glòria final.
 
Amb més de la meitat de la cursa realitzada, als Casal encara els queda combustible per estona, i així ho van demostrar ahir en una etapa més curta, de 6.23 quilòmetres i 731 metres de desnivell positiu, que no deixava de banda la duresa. L’equip dels andorrans, el Race Land, va creuar primer la línia de meta parant el rellotge en 1.29.41 hores i van poder treure 5.02 minuts als primers de la general, el Gore Running, composat pels italians Daniel Jung i Ivan Paulmichl. Malgrat haver obtingut més de la meitat de victòries d’etapa, els Casal segueixen segons en la general a 5.17 minuts dels líders. 
 
«Ara queda menys, però encara resta el més difícil», va publicar a les xarxes socials Marc Casal, i ho va fer conscient que avui hauran de córrer 37,1km amb un desnivell positiu de 2.064 metres.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT