PUBLICITAT

Encamp

El Comú d’Encamp acumula un endeutament de 29 milions

La parròquia tanca aquest darrer trimestre amb un superàvit de 7,2 M d’euros

Per EL PERIÒDIC

La Sessió Ordinària del Consell de Comú d’Encamp, ahir.
La Sessió Ordinària del Consell de Comú d’Encamp, ahir. | ANA / M. B.
El Comú d’Encamp ha tancat el segon trimestre amb un endeutament de 29 milions, d’aquests, 24 són propis del comú i 4 provenen de d’endeutament de la societat participada del funicamp, segons ha comentat el cònsol menor, Jordi Torres. Així es va especificar ahir durant la Sessió ordinària del Consell de Comú. Tanmateix, la parròquia tanca el trimestre amb un superàvit de 7,2 milions d’euros, que consolidat amb les partides de romanents de l’exercici 2014, queda en un superàvit global de 6,8 milions d’euros
En aquest sentit, Torres es va mostrar satisfet amb aquestes xifres i va assegurar que, «s’ha fet una bona feina i fruit d’aquesta hem aconseguit equilibrar les despeses i els ingressos corrents». Per la seva banda, la consellera Eluska Galdós, considera que els informes trimestrals no són significatius, «i més tenint en compte que s’inclou la injecció de diners procedent de Gevivasa». 
 
Per altra banda, el Consell de Comú de dijous va aprovar per unanimitat la creació d’un col·legi electoral al Pas de la Casa i la publicació d’un cens electoral provisional dels residents al poble a finals de setembre, perquè durant dos mesos es comprovin les dades i es pugui sol·licitar el canvi d’adreça si s’escau. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT