PUBLICITAT

Encamp

Una arrossada aplegarà els sardanistes a Encamp

Els Castellers d’Andorra actuaran demà a la plaça dels Arínsols

Per El Periòdic

Un grup de persones forma rotllana tot ballar sardanes.
Un grup de persones forma rotllana tot ballar sardanes. | Tony Lara
L’aplec de la Sardana arriba amb dues novetats: dissabte començarà amb l’actuació dels Castellers d’Andorra a la plaça dels Arínsols a les 12 hores. El mateix dia 5 tindrà lloc una arrossada popular a les 13 hores a la mateixa plaça.
 
L’Aplec seguirà a les 17 hores amb l’arribada dels dansaires a la plaça dels Arínsols. A partir de les 17.45 hores s’iniciarà el 22è concurs de colles sardanistes amb la cobla la Flama de Farners com a encarregada d’amenitzar les rotllanes. En acabar, a partir de les 20.15 hores es preveu el tradicional sopar de germanor, en què es podrà gaudir de quatre estrenes de sardanes i on es procedirà a l’entrega de la Grandalla d’argent. La vetllada acabarà amb una ballada de sardanes de set tirades.
 
Diumenge s’iniciarà la jornada a les 10.30 hores amb una ballada de sardanes als Arínsols, acompanyada per les cobles la Flama de Farners i la Principal del Llobregat. A partir de les 16.30 hores arribarà el torn del 24è concurs de colles improvisades amb sardanes de set tirades. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT