PUBLICITAT

LA MASSANA

Avui comença la 2a Trobada aquàtica canina

Els seminaris impartits per educadors sobre obediència i altres habilitats, gran novetat #GosSwim #hidroterapia #gossos

Per IVÁN ÁLVAREZ

Una de les imatges de presentació del web de 'gosSwim'
Una de les imatges de presentació del web de 'gosSwim' | El Periòdic
Per segon any consecutiu, la responsable del centre d’hidroteràpia canina, gosSwim, Sílvia Grau, ha preparat, gestionat i organitzat la trobada aquàtica canina que acollirà la Piscina del Tabola Club a la Massana. Durant quatre dies –des d’avui i fins la Diada de Meritxell– els gossos andorrans tindran un espai pel seu esbarjo aquàtic i per gaudir en companyia de moltes activitats.
Enguany, la gran novetat és la presència d’uns educadors canins encarregats d’impartir seminaris d’obediència canina, detecció esportiva, exercicis de rescat, DiscDog i altres habilitats canines. Durant la jornada es duran a terme diferents demostracions i també es faran sortejos de productes especials per gossos. 
Sílvia Grau explica que «hem volgut donar continuïtat a la primera edició que van fer l’any passat, de només dos dies, i que va tenir bastant acceptació tenint en compte que no es va fer gaire publicitat. El primer dia van venir 18 gossos i el segon, 30 que no està gens malament». Grau reconeix que l’experiència de la primera trobada va ser una mica «a veure què passa, com ho podrien fer, per provar com responia la gent, jo sola i sense avisar a ningú. Els clients que van venir van quedar molt contents i els gossos van gaudir moltíssim. Per tot plegat era segur que faríem la segona». La responsable de gosSwim afegeix que l’agradaria que la trobada quedés «com un referent d’una bonica activitat a fer amb el teu gos a finals d’estiu».
A més, la hidroterapeuta canina posa l’accent en la intenció que «la gent i els propietaris es mentalitzin que es poden fer moltes coses amb el teu gos i només passejar-lo per sota la farola de casa. L’estiu és una molt bona època per incentivar l’activitat amb el gos i a la trobada, per exemple, s’ofereix banyar-te amb ell. Una oportunitat que, normalment, no s’acostuma a tenir cada dia per diferents motius». Assegura no poder predir quants gossos podran participar a la trobada, però que «una mitjana de 35-40 gossos diaris seria per estar molt satisfets. Penso que hi haurà més afluència de la que espero».
Grau apunta, finalment, que l’Associació de Rescat Marítim de Catalunya oferirà una demostració de la seva activitat amb els gossos.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT