PUBLICITAT

Vallès Oriental

Junts pel Sí reuneix els seus representants pel progrés

Albert Batalla destaca el compromís territorial de la plataforma

Per EL PERIÒDIC

Representants locals en l’acte ‘El món municipal per a un país solidari’.
Representants locals en l’acte ‘El món municipal per a un país solidari’. | EL PERIÒDIC
L’acte ‘El món municipal per a un país solidari’ va reunir ahir a Gallecs (Vallès Oriental) tots els representants locals de la plataforma ‘Junts pel Sí’. Els alcaldes de municipis com Valls d’Aguilar, Alàs, Montferrrer, Ribera d’Urgellet i La Seu d’Urgell, van acudir a la trobada que es va iniciar amb la lectura del manifest ‘Per un país solidari’. 
 
El cap de llista de la candidatura, Raül Romeva, va assegurar durant l’acte que Catalunya «ha estat històricament terra de fugida, de trànsit i d’acollida». També va recordar la implicació dels municipis catalans fa 20 anys amb la guerra de Bòsnia i la «resposta global des de les diverses institucions catalanes». «Catalunya va exclamar no a la guerra», va afegir, i «això és el que explica la mentalitat de tot un país, que serà un referent de solidaritat al món».
 
Per la seva banda, l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, va intervenir en la jornada destacant «el compromís amb el desenvolupament territorial i sostenible». I en la seva intervenció, el número quatre per Barcelona, Artur Mas, va recordar que d’Espanya «han  marxat moltes persones per raons polítiques», com els presidents Tarradellas, Irla i Companys. A més, va qualificar d’«intolerable» que ningú afirmi que un moviment polític ciutadà democràtic és comparable «amb els que van causar l’horror i van acabar amb la vida d’un president». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT