PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Besolí és segon a Cervera en un ral·li on va de menys a més

Realitza una gran remuntada i se li escapa la victòria en la darrera especial

Per JOAN JOSEP BLASCO

Besolí, en un dels trams de la prova de la Segarra.
Besolí, en un dels trams de la prova de la Segarra. | Fotoesport
D’estar descartat a la victòria a quasi aconseguir-la. Marcel Besolí va estar a punt d’adjudicar-se el Ral·li ciutat de Cervera. Se li va escapar al final i ocupa la segona posició de la general del Volant RACC. Queden dues proves i té a les seves mans aconseguir el títol.
 
En les dues primeres especials va perdre més de trenta segons respecte al llavors líder, Pau Frigola, i després del segon pas per l’especial A ja n’eren 43. Però a partir d’aquí va començar una espectacular remuntada. Va marcar alguns scratch i l’entrar a l’última cronometrada es posava primer amb un segon d’avantatge respecte Ramon Cornet, però finalment se li va escapar el triomf i es va quedar a sis segons de Cornet. «Hem començat adormits. No trobàvem el ritme. En fi, gairebé diria que per continuar d’aquella manera millor era deixar-ho. Després ens hem posat les piles i gairebé guanyem la classificació del Volant. Sens dubte molt content de la part final de la prova», comentava Besolí.
 
De moment a l’andorrà se li resisteix la victòria, ja que en cap dels cinc ral·lis disputats del campionat ha aconseguit guanyar, tot i que mostra la seva regularitat pujant sempre al podi. Aquest és el tercer segon lloc. És segon a la general amb 86 punts. Cornet ara és líder en solitari amb 88.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT