Jones es fa notar en el primer amistós de pretemporada

El nord-americà anota 22 punts en el triomf del MoraBanc sobre l’ICL Manresa al Torneig BBVA

Per JOAN JOSEP BLASCO

Jones encistella un tir lliure contra els manresans.
Jones encistella un tir lliure contra els manresans. | BC Andorra
El torneig BBVA, que celebra 31 edicions i que acull 2500 jugadors i 242 equips durant tres dies, sempre compta amb partits amistosos d’equips de l’ACB que es troben de pretemporada. Un d’aquest és el que va enfrontar el BC MorBanc Andorra amb l’ICL Manresa, amb victòria solvent dels de Joan Peñarroya per 58-73.

El matx va tenir un nom propi. Aquest és el de Shawn Jones, que va anotar 22 punts. Els andorrans van sortir freds, patint varies pèrdues de pilota. Els del Bages portaven la iniciativa en el marcador però el despertar del nord-americà va portar a capgirar-lo i no tornar a estar per sota. Al final primer quart s’arribava 17-26, amb un triple final de Clark. En la represa els catalans van apropopar-se, però el MoraBanc va saber mantenir les diferències. Dos tris lliure de Bogdanovic permetien marxar al descans 35-42. En el tercer període les imprecisions van destacar, a més que el treball defensiu andorrà no permetia als manresans anotar amb comoditat. Només van fer 7 punts per anar al darrer quart 42-57. Als últims 10 minuts el MoraBanc va arribar a manar de disset i es va assegurar la primera victòria de la pretemporada. «Ha estat un entrenament de qualitat. A tots dos equips ens agafa d’hora», comentava Peñarroya. «La intensitat ha estat l’adequada» i acaba «amb bones sensacions. Toca seguir perquè queda molta feina a fer».