PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un jove detingut per amenaces greus i resistència a l’autoritat

La Policia ha intervingut nou persones per diversos delictes

Per EL PERIÒDIC

La Policia va detenir el passat 31 d’agost un jove andorrà de 23 anys com a presumpte autor dels delictes; contra la llibertat, contra la funció pública i contra l’honor. Els fets van tenir lloc a Escaldes-Engordany, cap a les 13:55 hores, quan es va requerir una patrulla per intervenir en un domicili particular arran d’una disputa conjugal. Durant l’actuació policial, l’acusat va proferir amenaces, injúries i resistència greu a les autoritats. Així ho va especificar ahir la Policia en un comunicat, on també es va fer esment d’altres vuit detencions que es van produir durant la setmana del 31 d’agost al 6 de setembre de 2015. D’altra banda, els agents policials també van procedir el passat dissabte a la detenció d’un andorrà de 39 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública, doncs l’acusat conduïa un vehicle amb el permís de conduir suspès per resolució del Ministeri de Justícia i Interior. Els fets també van tenir lloc a Escaldes -Engordany cap a les 13:06 del migdia. 
 
Les altres set detencions es van produir per delictes contra la seguretat del trànsit. D’aquesta manera, durant el dos de setembre, la Policia va procedir a la detenció d’un resident peruà de 33 anys per circular amb una taxa de 1,17 g/l. A més, el divendres de la setmana passada, els agents van detenir quatre persones per conduir sota una taxa d’alcohol superior a la permesa, dos d’ells andorrans (de 32 i 23 anys) i els altres dos residents espanyols (de 48 i 35 anys). D’aquests, destacar que la taxa més alta va ser atribuïda a l’andorrà de 32 anys, amb 2,50 g/l.
 
Les dos detencions restants van tenir lloc el cinc de setembre, on una andorrana de 24 anys va ser acusada de circular amb una taxa de 0,98 g/l després d’haver-se vist implicada en un accident a Aixovall. L’altre detinguda va ser també una andorrana, de 20 anys, que presentava una taxa d’alcohol en sang de 1,13 g/l.  
 
Accidents / Dilluns va tenir lloc un accident entre un turisme Audi A3 1.9 TDI i una motocicleta Honda SH150 Scoopy, ambdós amb matrícula andorrana. A conseqüència de l’incident, la motorista –andorrana de 44 anys– va resultar ferida. Els fets van tenir lloc cap a les 11:23 hores a l’avinguda Joan Martí Alanís, enfront el número 133, a Encamp. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT