PUBLICITAT

Andorra la Vella

Raifeissen.ad espera informació de l’AREB per establir una oferta

Nomen avisa que la llei marca que han d’escollir la via menys costosa

Per R. M. S.

Eusebi Nomen, en primer terme, president de Raifeissen.ad.
Eusebi Nomen, en primer terme, president de Raifeissen.ad. | TONY LARA
«L’alternativa de l’entitat pont és la que genera major destrucció», va assegurar ahir Eusebi Nomen, president de la cooperativa Raifeissen.ad, que va presentar davant de l’AREB durant el matí un nou document en què demana que se’ls aporti la informació necessària per poder establir la seva oferta de compra de BPA. Així mateix, Nomen va assegurar que en cap moment l’AREB els va dir que es presentessin a la subhasta.
«No és un problema que tenim nosaltres, sinó els clients, que volen saber si han estat correctament avaluats per l’auditora i el que plantegen és saber les mesures que prendrà l’AREB envers als actius, perquè a més la cooperativa s’estructurarà d’una manera depenent de l’escenari que hi hagi», va assegurar Nomen.
 
Avisa del compliment de la legalitat / Nomen va manifestar ahir que els responsables de l’AREB són «responsables personals» de les seves decisions, i que per tant han d’anar amb compte a l’hora de prendre la millor decisió. Segons el president de Raifeissen.ad, «l’article 3 de la Llei» les autoritats de l’AREB «han d’escollir aquella alternativa que suposi una menor destrucció de valor». «Ells saben que hi ha vàries alternatives, que hi ha ofertes en ferm i que necessitem la informació per estructurar-les, i que si tiren pel dret amb una alternativa que genera major destrucció de valor, estarien incomplint la llei», va avisar. En tot cas, Nomen va dir que l’AREB sempre ha rebut «cordialment» les seves propostes, i que espera que l’argument de l’ens sigui molt acurat. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT