PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Pavimentació de les vies de la Seu per les èpoques hivernals

L’Ajuntament de la ciutat preveu finalitzar els treballs urbanístics abans de la Fira de Sant Ermengol

Per EL PERIÒDIC

Les obres de pavimentació de les vies de la Seu d’Urgell finalitzaran abans de la Fira de Sant Ermengol.
Les obres de pavimentació de les vies de la Seu d’Urgell finalitzaran abans de la Fira de Sant Ermengol. | TONY LARA
Segons ha informat l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, a finals d’aquest mateix mes de setembre, s’iniciaran les obres de repavimentació de trams de diversos carrers del nucli urbà de la ciutat urgellenca, així com el Camí del Salit. Està previst que aquestes obres quedin llestes abans de la celebració de la Fira de Sant Ermengol, que normalment té lloc durant el tercer cap de setmana del mes d’octubre. 
 
D’aquesta manera, s’actuarà per revestir alguns socs i esquerdes que marquen els carrers transitables més concorreguts de la Seu. Destacar que les obres han estat adjudicades a l’empresa Àrids Romà, i tenen un cost total de 161.345,43 euros, pressupost amb el que es pagaran els materials, les obres i els tècnics que duran a terme els treballs. 
 
A més, cal assenyalar que segons els impulsors, les obres es duen a terme pel desgast que sofreixen els paviments dels vials de la ciutat, especialment durant les èpoques hivernals, on el fred i les condicions climàtiques adverses afecten de forma perseverant a les vies i la conducció.
 
Tot i la immediatesa de les obres, els veïns dels carrers afectats pels treballs urbanístics seran previament informats a través d’un comunicat que trobaran a les seves bústies, on s’explica l’inici de les obres i la seva possible afectació al trànsit rodat. 
«Aquestes obres donen continuïtat als treballs de millora dels carrers de la Seu, sent la segona fase dels mateixos, i que s’aniran avançant fins a la seva finalització» ha comentat el tinent d’alcalde d’Urbanisme de l’Ajuntament urgellenc, Jesús Fierro. 
 
Carrers afectats per les obres / Els carrers que es veuran afectats per aquestes obres d’arranjament són: el carrer dels Tres Ponts, el carrer Llorens Tomàs i Costa (entre c/Tres Ponts i c/Germandat de Sant Sebastià), el carrer Germandat de Sant Sebastià (entre c/Llorens Tomàs i Costa i Avinguda Pau Claris), el carrer Llorens Tomàs i Costa (entre Passeig Pasqual Ingla i c/Regència d’Urgell), el carrer Joaquim Viola Lafuerza (entre avinguda Pau Claris i Avinguda del Salòria). 

A més del Passatge dels Pollancres, el carrer Llorens Tomàs i Costa (entre c/Josep de Zulueta i c/ Mare Janer), el carrer de l’Orri (entre c/Comtat d’Urgell i c/Llorens Tomàs i Costa), el carrer Mare Janer (entre avinguda del Salòria i c/Sant Joan Baptista de la Salle), el carrer Comtat d’Urgell (entre c/Mare Janer i c/Iglesias Navarri)i el Camí del Salit. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT