PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Sumant forces per fer front a l’acollida dels refugiats

La capital de l’Alt Urgell s’incorpora a l’ajuda donant 2.000 euros

Per EL PERIÒDIC

Refugiats pujant a un tren.
Refugiats pujant a un tren. | EL PERIÒDIC
L’Ajuntament de la Seu d’Urgell, el Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell i entitats del Tercer Sector del territori (Pirineu amb el Sàhara, Càritas Parroquial, Mans Unides, La Seu Solidària i la Penya Barcelonista Urgellenca) se sumen a la campanya d’emergència engegada pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament per recollir fons econòmics pels refugiats. 
 
Els diners recaptats es destinaran al projecte de suport a l’acollida de població refugiada en trànsit a Europa víctima dels conflictes armats a l’àrea mediterrània.
Aquesta és la primera acció que es portarà a la Seu després que el passat dilluns el ple de l’Ajuntament urgellenc aprovés una moció conjunta de tots els grups municipals per donar suport a l’acollida de població refugiada víctima de la Guerra Civil de Síria, així com d’altres conflictes internacionals que estan tenint lloc a la Mediterrània. Remarcar també que l’Ajuntament de la capital urgellenca farà una aportació econòmica de 2.000 euros destinada a donar major suport als refugiats.
 
La campanya d’emergència liderada pel Fons Català de Cooperació contempla quatre eixos: l’assistència en les rutes de fugida, el suport als municipis de la ruta, la planificació i gestió de l’acollida i l’acollida d’aquests refugiats a diferents indrets de Catalunya. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT