PUBLICITAT

Andorra la Vella

L’amistós contra el Barça apunta a ple al Poliesportiu

El MoraBanc té encara 500 entrades que només els socis podran adquirir

Per Iván Moure

Betinho dirigeix un atac del MoraBanc en el partit de la Lliga Endesa de la temporada passada, al gener al Poliesportiu.
Betinho dirigeix un atac del MoraBanc en el partit de la Lliga Endesa de la temporada passada, al gener al Poliesportiu. | Albert Martín
El primer i únic partit de la pretemporada del BC MoraBanc Andorra al Poliesportiu (21.00 hores) apunta al ple o, almenys, al cartell d’entrades esgotades. Aquest amistós, el trofeu MoraBanc, està organitzat per l’entitat bancària, que el 24 d’agost va obrir la distribució d’entrades, totes gratuïtes. Es donaven quatre per cada soci del club o clients del banc, i dues a la resta. En cinc dies va haver de tallar l’aixeta perquè s’estaven acabant i van reservar-ne 500 per distribuir avui mateix a partir de les 19.30 hores a les taquilles del Poliesportiu. Això sí, estan disponibles exclusivament per als socis del club, que en rebran una per cada carnet mentre no s’esgotin.
 
És evident que aquest partit ha engrescat a l’aficionat del conjunt tricolor, que denota ganes de veure en acció als jugadors que dirigeix Joan Peñarroya, sobretot per l’afegit de que el rival és el Barça Lassa. Amb tot, l’entrenador avisa que la victòria és un objectiu secundari: «És el primer partit a casa després d’uns mesos [més de tres] Espero que la gent vingui a conèixer el nou equip i que passi una bona estona. No es podrà veure res excepcional perquè el bagatge tècnic és encara pobre i els jugadors arribaran cansats a la cita perquè la tercera setmana de treball és la que més càrrega té».
 
Peñarroya va mostrar-se satisfet per com està anant la pretemporada: «Estic content amb tots, han arribat bé. També els 5 o 6 que entrenen amb nosaltres del filial, que mostren ganes, cosa que no pot faltar mai».
 
Per al MoraBanc no hi seran els internacionals Stojanovski i Shermadini, a qui se’ls espera a Andorra finals de la setmana que ve i per part del Barça, a banda dels que estan a l’Euro, no hi serà Samuels, qui ahir es va trencar un dit de la mà dreta i ha marxat d’Encamp per anar a Barcelona per passar per quiròfan. Estarà unes sis setmanes de baixa.
PUBLICITAT
PUBLICITAT