PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

International Club Andorra celebra el segon ‘Fun@Pal’

L’objectiu de la jornada és recaptar diners per ajudar a l’associació ‘Hi arribarem’

Per IVÁN ÁLVAREZ

Una imatge de l'edició de l'any passat
Una imatge de l'edició de l'any passat | Vallnord
L’estació de Pal, a La Caubella, acull demà –des de les 11 del matí i fins les 3 de la tarda– la segona edició del Dia Solidari, la iniciativa Fun@Pal, que proposa l’Internacional Club Andorra. El comitè organitzador de la jornada està compost per Peter Tawell, Gaye Keep, Pascal Ancion i Louella Turner, una anglesa amb 45 anys amb arrels a Andorra. Turner afirma que «Fun@Pal respon a una diada de diversió a l’aire lliure, amb activitats i entreteniments per a tothom. Per a gent de totes les edats i nacionalitats i una jornada que garanteix la diversió per a tothom».
 
Aquest any es vol destinar la recaptació del Dia Solidari a l’associació Hi Arribarem i atorgar a aquesta ONG tres equips especials d’esquí per a persones amb discapacitat. D’aquesta manera, i gràcies a l’esforç i l’entusiasme dels organitzadors de Fun@Pal, es permetrà que aquestes persones gaudeixin de la neu a l’hivern.
 
Amb la il·lusió que suposa facilitar la vida a persones més vulnerables, Louella Turner assegura que «és difícil xifrar a priori quants diners es poden recaptar perquè depèn de molts aspectes». En aquest sentit, alguns imponderables com la climatologia esdevenen clau: «creuem els dits i esperem que diumenge no ens plogui però, tot i això estem preparats i tenim tendals de gran mida per poder cobrir totes les parades i poder fer les activitats amb relativa normalitat». Les activitats organitzades per l’International Club Andorra inclouran aliments i begudes i molta música. També hi haurà activitats tradicionals com ‘agility’ de gossos, el joc de la corda, estira-i-arronsa i tómboles, curses de sacs per a nens i nenes, curses de culleres amb ous, a més de tallers de pintura facial i altres jocs divertits. A més, explica la responsable, «tenim moltes coses per vendre, molts establiments ens han cedit productes i els estem eternament agraïts». També hi haurà la «rifa 50-50, –un sorteig on es compren paquets de 10 tickets per 10 euros, es forma un pot i el 50% de la recaptació es destina a la Fun@Pal–, un concurs de pastissos, una tómbola i una jambola, tradició anglesa que es defineix com «un pot d’aquests de melmelada plens de caramels, bombons, enganxines o llapissos de colors», diu Louella. El gran objectiu d’aquest esdeveniment «és passar un dia entretingut amb la família, els nens i els amics, alhora que intentem recaptar diners per a causes benèfiques a Andorra». Louella explica també que «l’any passat vam aconseguir recaptar 6.000 euros i reunir a més de 350 persones a l’estació massanenca». Els diners van anar destinats, en aquella ocasió, a l’Associació de Familiars de Malalts Mentals (AFMMA), a Càritas i a l’Associació de Dones d’Andorra (ADA). 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT