PUBLICITAT

CANILLO

La contenció de la despesa dóna fruits al Palau de Gel

El consell de Comú de Canillo, ahir a la tarda.

Per EL PERIÒDIC

El consell de Comú de Canillo, ahir a la tarda.
El consell de Comú de Canillo, ahir a la tarda. | ANA / M. C.
El Palau de Gel ha tancat el primer semestre de l’any amb un resultat d’explotació de gairebé 46.000 euros, gràcies a la contenció de la despesa i als ingressos de la pista de gel, que suposen el 70% de la facturació. La xifra suposa un 6,3% més que en el mateix període de l’any passat, segons va explicar ahir el coordinador d’Esports del Comú de Canillo, Francesc Oriol. 
 
Tot i que queda pendent la desestacionalització de l’equipament, els canvis engegats per aconseguir un major estalvi energètic «han funcionat», va dir Oriol, segons informa l’ANA. Al juliol, els ingressos van ser d’un 16,9% més que el 2014, mentre que a l’agost l’increment va ser del 25,4%, un fet que no es produïa des de fa sis o set temporades, ha admès Oriol. 
 
Durant les pròximes sis setmanes  es tancarà la pista de gel per procedir a la modificació el del sistema de producció de gel. A partir del 19 d’octubre se’n comprovarà el funcionament per fer la posada en marxa per reobrir el dia 26. 
 
Quant al pressupost del Comú de Canillo, a 30 de juny presenta un resultat d’1,46 milions d’euros de superàvit, segons es va explicar en la sessió de consell de Comú d’ahir. Els ingressos arriben als 5,09 milions (46% executat) i les despeses són de 3,6 milions d’euros (33% executat). El cònsol major de Canillo, Josep Mandicó, va valorar les xifres obtingudesdient que es tracta «d’un pressupost ajustat i que s’està executant com estava previst».
 
Finalment, s’ha adjudicat el projecte de construcció de la plataforma panoràmica i ruta interactiva al Roc del Quer a l’empresa Locubsa per un import de 441.143,65 euros i una durada dels treballs de 16 setmanes. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT