PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Detinguda una resident portuguesa per agressió

Sis persones retingudes per conduir superant el límit d’alcoholèmia

Per EL PERIÒDIC

Edifici de la Policia a Escaldes-Engordany
Edifici de la Policia a Escaldes-Engordany | Àlex Lara
La Policia va detenir dimecres passat a Andorra la Vella, una resident portuguesa de 41 anys, com a presumpta autora d’un delicte contra la integritat física i contra l’honor, agressió i injúries en l’àmbit domèstic. Pel mateix tipus de delicte, els agents van detenir aquest diumenge, a Escaldes-Engordany, un resident espanyol de 62 anys.
Paral·lelament, els agents van detenir el dimecres a Escaldes-Engordany, un francès no resident de 35 anys, com a presumpte autor de desobediència, resistència i injúries a funcionaris de Policia. La patrulla va ser requerida a causa del fort estat d’embriaguesa de l’home, que es va mostrar agressiu durant el procès d’ identificació. 
També, la Policia va detenir aquest dissabte a Andorra la Vella, una dona xinesa no resident de 46 anys, com a presumpta autora d’un delicte contra la funció pública, per desobediència a una ordre d’expulsió governativa.
 
Límits d’alcohol superats/ D’altra banda, el cos d’agents va detenir la setmana passada sis persones per conduir superant els límits d’alcohol permesos. Aquestes detencions, tal i com les altres esmentades per altres motius, formen part de les deu que va efectuar la Policia durant la setmana del 7 al 13 de setembre. La primera d’aquestes detencions es va produir dimarts a un andorrà de 20 anys, amb una taxa d’1,09 g/l. L’endemà, dimecres, es va detenir un andorrà de 52 anys, amb una taxa d’1,84 g/l. Posteriorment, el divendres, es va detenir un resident búlgar de 38 anys, amb una taxa d’1 g/l; i un andorrà de 27 anys, amb una taxa d’1,26 g/l. La Policia també va detenir aquest dissabte un francès no resident de 23 anys, amb una taxa d’1 g/l; i finalment diumenge van detenir un resident espanyol de 26 anys, amb una taxa d’1,11 g/l, en ser controlat per un ser un dels causants d’un accident amb danys materials però que, afortunadament, no va suposar dany físic de cap implicat.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT