PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

‘Jornada sobre inversió i negocis a Andorra’, a Madrid

El sistema tributari, el marc fiscal andorrà o el CDI, temes a tractar

Per EL PERIÒDIC

Jordi Cinca, Ministre de finances, en una roda de premsa recent
Jordi Cinca, Ministre de finances, en una roda de premsa recent | TONY LARA
El Casino de Madrid acollirà el proper 29 de setembre la segona Jornada sobre inversió i negocis a Andorra, un acte promogut per les empreses S&R Estrategias Empresariales i MB Comunicación, amb el suport del Govern i el patrocini principal de Crèdit Andorrà. 
L’acte va dirigit a les empreses i organitzacions espanyoles interessades a aprofundir en les oportunitats que ofereix Andorra, així com als potencials inversors d’altres països. La jornada serà inaugurada pel secretari d’Estat de Comerç del Ministeri d’Economia i Competitivitat d’Espanya, Jaime García-Legraz, i pel ministre de Finances, Jordi Cinca. La clausura anirà a càrrec de la ministra de Foment del govern espanyol, Ana Pastor. A banda, l’esdeveniment també comptarà amb la participació del ministre de Turisme i Comerç, Francesc Camp, i del ministre d’Administració Pública, Transport i Telecomunicacions, Jordi Alcobé. 
El programa preveu un torn d’intervencions, ponències i taules de debat orientades a exposar les possibilitats empresarials d’Andorra. Entre altres temes, es parlarà sobre el sistema tributari andorrà, el marc fiscal i la transcendència del nou CDI amb Espanya.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT