PUBLICITAT

SANT JULIÀ DE LÒRIA

L’Escola d’art de Sant Julià vol atreure els adolescents

L'activitat estrella, la cuina, amplia horaris

Per EL PERIÒDIC

L’Escola d’art de Sant Julià amplia els horaris dels cursos de cuina, de tall i confecció i ofereix  mòduls d’art per atraure, sobretot, els adolescents. «És un públic difícil», ha admès la responsable de l’escola, Maria Luelles, segons informa l’ANA. Amb tot, Lluelles ha afegit que molts dels infants que comencen algun taller segueixen formant-se i «es fan grans a l’escola». De moment, L’Escola d’art laurediana ha començat el curs 2015-2016 amb un centenar d’inscrits,tot i que l’any passat es va arribar als 200 alumnes gràcies a que «s’ha duplicat el nombre d’activitats i d’alumnes», ha especificat la directora.

Una de les activitats estrella del centre educatiu és la cuina i, per això, s’ha ampliat l’horari i s’ha obert un grup més. També tall i confecció té bona acollida i s’han afegit més hores de taller.

Finalment, i sobretot pensant en els adolescents, s’han programat mòduls d’art el dimecres perquè puguin tastar diferents disciplines, des del dibuix, la pintura i el gravat fins a la cuina o la il·lustració, la fotografia i el disseny. També per atraure els joves es farà un circuit amb els alumnes de secundària perquè «els adolescents costa més que ho coneguin», ha admès Luelles.
Els petits prefereixen arts plàstiques i els adults, pintura i dibuix.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT