PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Stojanovski i Shermadini s’incorporen aquesta setmana

El macedoni arribarà dimecres, i el georgià no ho té del tot concretat

Per ALBERT CANES

Vojdan Stojanovski, en un partit de la temporada passada.
Vojdan Stojanovski, en un partit de la temporada passada. | TONY LARA
Al BC MoraBanc Andorra li manquen dos jugadors de la plantilla del primer equip per començar a preparar la temporada 2015-16 amb tots els efectius. Són, com ja és de sobres conegut, Vojdan Stojanovski i Georgi Shermadini, que han estat disputant aquests dies l’Eurobasket amb la selecció de Macedònia i Geòrgia, respectivament.
 
Tots dos ja han estat eliminats de la competició. Primer va ser Stojanovski, que no va poder passar de la fase de grups i la setmana passada ja tenia el bitllet de retorn comprat. El macedoni del MoraBanc arribarà al Principat el dimecres a la nit, per la qual cosa podria estar disponible per l’amistós de dijous davant l’UCAM Múrcia, tot i que la seva participació no està assegurada ja que arribarà amb poc temps de marge. 
 
Per la seva part, el quart fitxatge tricolor de l’estiu va tancar la seva participació a l’Europeu diumenge caient davant Lituània en els vuitens. Shermadini encara està concretant el seu viatge cap a Andorra, per la qual cosa no té data exacta d’arribada al país, però el que és segur és que arribarà aquesta setmana. La seva participació al partit de dijous és molt poc probable, però el MoraBanc juga diumenge un altre amistós contra el Laboral Kutxa i en aquest ja podria vestir la samarreta tricolor per primera vegada. Abans però, haurà de passar la revisió mèdica i la seva presentació oficial es farà en funció de la data exacta de la seva arribada a Andorra. En cas que es defineixi ràpid el seu vol i pugui arribar dijous, el club presentarà el pivot divendres mateix. En cas que arribi més tard, Shermadini serà presentat a partir de dilluns.
PUBLICITAT
PUBLICITAT