PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra afrontarà el partit amb el Martinenc amb 9 baixes

El club està sondejant el mercat per portar un jugador que supleixi la inesperada marxa de Mateo

Per JOAN JOSEP BLASCO

Victor Hugo cobreix la internada d’Arroyo per banda dreta, diumenge passat.
Victor Hugo cobreix la internada d’Arroyo per banda dreta, diumenge passat. | J.J.B.
Peatge important el que va haver de pagar l’FC Andorra en el primer partit del campionat. Dues lesions al camp, i una baixa definitiva un cop va concloure el matx. Amb aquestes circumstàncies, més els jugadors que no es poden desplaçar per motius laborals, l’equip afronta demà un duel a un dels camps complicats de la categoria, el de l’FC Martinenc. La presència de juvenils serà necessària.
 
Els tricolors jugaran al Guinardó amb 9 baixes. Àngel té el nas trencat, que es va produir contra el Girona FC B, mentre que Robert té una lesió muscular que el va obligar a substituir-lo tot just passat el primer quart d’hora. A aquest se li sumea Mateo, que va decidir abandonar el club un cop va finalitzar el partit de diumenge passat. Per motius laborals no podran anar a Barcelona Victor Hugo i Leo, mentre que són seriós dubte pels mateixos motius Miguel i Gil. Els que continuen sense poder jugar són Marcus, perquè el trànsfer d’Alemanya no ha arribat, i Jules, al que no se li ha pogut tramitar encara la fitxa.
 
Un panorama força complicat el que se li presenta a Justo Ruiz per confeccionar la convocatòria. «Les coses van així. No podem fer una altra cosa. Ho intentem afrontar de la millor manera possible amb els jugadors que tinguem», exposa l’entrenador. Primer toca el Martinenc i diumenge tornen a jugar a la capital catalana contra un altres dels conjunts que es presenten forts aquesta campanya, l’Horta. «El començament de temporada és duríssim. Tots són equips de nivell» i pel que preveu, fins a final de curs «cada partit serà una batalla». Es trobaran amb duels exigents: «El ritme al que es juga en aquesta categoria no té res a veure amb l’any passat».
 
Diumenge, Ruiz es va trobar amb que Mateo li anunciava que marxava. La seva fuga «és un cop molt fort. Era un home fixe en el nostre sistema. Sempre hem confiat en ell», assegura el tècnic, admetent que es tracta d’una «baixa important, difícil de substituir», però no impossible: «Tots els jugadors són importants, però cap imprescindible». El lateral uruguaià podia ser reciclat a central en cas de ser necessari. La temporada passada ja es va produir aquesta circumstància en alguna ocasió, igual que diumenge passat, quan Robert es va haver de retirar del camp per lesió. A partir d’ara s’han de «buscar alternatives». El club sondejarà el mercat, perquè «m’agradaria que arribés un reforç» per a que la línia defensiva no es vegi afectada.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT