PUBLICITAT

ANDORRA LA VELLA

Riberaygua i Travesseres plantegen noves accions pel barri

S’ha ampliat la vorera i s’han col·locat plantes per facilitar el pas dels vianants

Per EL PERIÒDIC

Els cònsols d’Andorra la Vella i els responsables de l’Associació de comerciants tallen la cinta
Els cònsols d’Andorra la Vella i els responsables de l’Associació de comerciants tallen la cinta | ANA/M.C.
L’Associació de comerciants de Riberaygua i Travesseres va estrenar ahir la nova cara de la zona del carrer Bonaventura Riberaygua després de la finalització de les obres d’embelliment. S’ha ampliat la vorera i s’han col·locat plantes per facilitar el pas dels vianants i donar més visibilitat als establiments. Segons informa l’Agència ANA, els propers passos són senyalitzar les entrades –una demanda expressa dels mateixos comerciants per fer més visible el shopping center de Riberaygua i Travesseres– i crear esdeveniments per dinamitzar la zona –com ubicar carpes i parades per fer fires o nits temàtiques– tal i com va explicar el cònsol major d’Andorra la Vella, Jordi Minguillón. Des de l’associació, els seus responsables Rosa Pascuet i Antonio Miralles, van indicar que engegaran una campanya per «mantenir el carrer ben net» i que ja pensen en accions al carrer com una batucada per l’Andorra Shopping Festival o una possible Fira de la cervesa per revifar la zona. 
 
Projectes i canvis/ El cost de les obres és d’uns 150.000 euros però, segons el cònsol, «s’han optimitzat els recursos». Els comerciants valoren positivament el canvi perquè «dóna claredat al carrer» i fa que es vegi «molt més ample», va afirmar la presidenta de l’associació de comerciants de la zona, Rosa Pascuet. L’embelliment de la parròquia és una acció «viva», va assenyalar Minguillón, i per seguir amb aquest objectiu s’està elaborant un projecte amb Andorra Turisme i les associacions de comerciants per determinar «cap a on anirà el comerç». 
A partir d’aquí s’establiran els canvis necessaris, cosa que haurà d’esperar al proper mandat però es vol «deixar preparat perquè qui vingui ho pugui tirar endavant», va cloure el cònsol major de la capital. 
PUBLICITAT
PUBLICITAT