PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Més de 400 alumnes faran ús del transport escolar

La comarca torna a disposar de 15 línies, les mateixes que l’any passat

Per EL PERIÒDIC

Un dels autobusos que proporciona el servei de transport escolar.
Un dels autobusos que proporciona el servei de transport escolar. | RÀDIOSEU
Amb l’inici del curs escolar 2015-2016, s’ha posat en funcionament als centres de primària de l’Alt Urgell el servei del transport escolar, gestionat pel Consell Comarcal. Segons ha informat RàdioSeu, en faran ús més de 400 nens i nenes, en un total de 15 línies operatives, les mateixes que el curs passat.
 
Els punts de sortida són d’Argestues, Bescaran, Cabó, Calbinyà, Castellbò, Coll de Nargó Civís, Estamariu, la Parròquia d’Hortó, Lles de Cerdanya, Ogern, Peramola, Prullans, Toloriu i Tuixent. D’aquetsa manera, abans d’arribar a la seva destinació, els autobusos hauran fet parada en gairebé 50 nuclis de població.
 
Tot i això, la majoria dels recorreguts convergiran a la Seu d’Urgell, però alguns altres tindran com a destinació les escoles d’Organyà, Oliana i Tuixent. Els desplaçaments sumaran més de 800 quilòmetres diaris, una xifra que s’explica per la gran extensió de l’Alt Urgell. D’altra banda, aquest curs escolar també ha reprès la seva activitat la cuina de l’INS Joan Brudieu de la Seu d’Urgell, gestionada pel Consell Comarcal a través de l’empresa pública IAUSA. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT