PUBLICITAT

ENCAMP

El Funicamp registra una mitjana de 340 persones diàries

El giny augment el 65% d’ús respecte a l’estiu passat

Per EL PERIÒDIC

Imatge d’arxiu del Funicamp
Imatge d’arxiu del Funicamp | Àlex Lara
El Funicamp ha tancat aquesta temporada d’estiu amb més de 16.300 usuaris, el que suposa una mitjana diària de 340 persones. El comú d’Encamp va destacar que aquestes xifres representen un increment en el nombre de visitants de més d’un 80% respecte a l’any amb menys afluència i un augment en la mitjana d’un 65%. Respecte a la temporada anterior, el giny ha incrementat un 52,19% el nombre d’usuaris mitjà. Tal com va explicar el cònsol major, Jordi Mas, i va recollir l’Agència ANA, aquestes dades constaten que la decisió d’obrir el Funicamp durant l’estiu «ha estat encertada» i que el giny any rere any atreu més visitants. A més, va recordar que aquestes xifres superen l’objectiu inicial, que era el de poder incrementar un 15% el nombre de visitants. 
Mas va explicar, també, que els ingressos del Funicamp aquest any s’han incrementat un 50% respecte a l’estiu anterior mentre que s’han doblat en relació al primer any de reobertura del giny. A més, el cònsol major va destacar la bona acceptació de les jornades de portes obertes que han coincidit amb diades especials per a Andorra com la celebració de Meritxell i la Vuelta Ciclista a España.
Finalment, Jordi Mas va recordar que en els propers mesos es concretarà el projecte per dinamitzar la zona dels Cortals d’Aventura. A més, va remarcar que l’aposta per sumar sinergies amb la Purito i la Vuelta Ciclista a España és una línia que cal seguir treballant.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT