PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra vol sorprendre el Martinenc tot i les baixes

Els dos equips s’enfronten tres dies després d’haver efectuat el seu debut a la competició

Per JOAN JOSEP BLASCO

Morales es llença al terra per acabar amb la possessió de la pilota de Juli.
Morales es llença al terra per acabar amb la possessió de la pilota de Juli. | J.J.B.
Només tres dies després d’estrenar-se a la Lliga, l’FC Andorra afronta el segon partit a Primera Catalana. Visita avui el sempre complicat camp de l’FC Martinenc. I ho farà plagat de baixes, el que condiciona de forma rellevant la convocatòria, i que obliga a cridar per desplaçar-se a tres juvenils. A pesar de les complicades circumstàncies que es presenten per l’absència d’efectius, els tricolors buscaran sumar la primera victòria de la temporada.
 
El matx és el que es recupera de la primera jornada, que es va suspendre a causa dels enfrontaments de la selecció contra Israel i Bòsnia i Hercegovina, corresponents a la fase classificatòria de l’Eurocopa. Les baixes se li acumulen a Justo Ruiz. Robert i Àngel estan lesionats, Victor Hugo i Leo no es poden desplaçar per motius laborals, i Miguel, Gil i Friday són dubte pels mateixos motius. A aquests se’ls sumen Marcus i Jules, que no tenen la documentació encara per poder jugar. Per aquestes circumstàncies el tècnic té pensat convocar els juvenils Silverio, Viladot i Aláez.
 
Els dos conjunts es troben amb un punt en la classificació. Els tricolors van empatar a un amb el Girona FC B, mentre que el Martinenc aconseguia el mateix resultat al camp de la CE Farners. Els del Guinardó per al matx perden Casillas, mentre que recuperen Esteban. «Acaba de baixar de la Tercera Divisió i té molta experiència en aquestes categories i fins i tot més altes. Estarà lluitant per tornar a la Tercera Divisió i un camp que per les seves dimensions i la pressió del rival és prou complicat», indica Ruiz sobre el rival. Tot i els condicionants, «la idea és posar l’equip més competitiu possible i lluitar pels tres punts». Respecte al partit contra el Girona B de diumenge passat, «ens quedem amb moltes coses que vam fer bé», sobretot a la primera part, i no espera que es noti es desgast que va suposar l’enfrontament: «El jugador està recuperat. El ritme d’aquesta categoria és molt diferent a l’any passat», i «necessitem més partits per adaptar-nos al ritme de competició».
 
Mateo encara no s’acomiada de l’equip i jugarà
 
Diumenge passat Mateo sorprenia a tots amb la seva decisió de marxar. Ho feia públic tot just acabat el partit contra el Girona B. No s’havia de tornar a posar la samarreta tricolor, però els condicionants del matx fan que no vulgui deixar l’equip en quadre i al Guinardó hi serà. La marxa «no ve d’un dia o un altre. Anem una mica justos i no té cap problema per ser amb nosaltres», indica Ruiz, exposant que fins i tot podria ser diumenge al camp de l’Horta. Tot i així no pensa en què el jugador es pugui replantejar la situació: «És una decisió que ja té presa». El tècnic estudia la possibilitat de reforçar la plantilla. «Tinc en ment jugadors, però venir a Andorra no és senzill», i pensa en «un mig centre com el Jarabo», que aporti la seva qualitat i experiència. Vol continuar comptant amb dos jugadors per posició

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT