PUBLICITAT

Andorra La Vella

MoraBanc i cinemes Illa retransmetran 17 òperes i ballets

Els espectacles es podran veure en directe des de Londres, Milà i Barcelona

Per EL PERIÒDIC

Presentació del cicle, ahir a MoraBanc.
Presentació del cicle, ahir a MoraBanc. | ANA / M.C.
Romeu i Julieta, El Trencanous, Les noces de Fígaro o La Traviata són algunes de les obres que podran veure els espectadors a la Temporada d’Òpera i Ballet programada per MoraBanc als cinemes illa Carlemany. Entre el 22 de setembre i el 27 de juny es retransmetran 17 espectacles, la majoria dels quals des de la Royal Opera House de Londres, però també des de l’Scala de Milà i del Teatre del Liceu de Barcelona. 
 
La directora de Màrqueting, Qualitat i Comunicació de MoraBanc, Mireia Maestre, va explicar ahir que és un cicle complementari a la Temporada MoraBanc de Música i Dansa ja que es tracta d’obres que, pel seu format i les seves dimensions, no es poden portar al Principat, segons informa l’ANA. L’objectiu és arribar als aficionats a aquests gèneres però també descobrir-los a nous públics.
 
Cada mes hi haurà entre una i tres projeccions de representacions d’òpera en directe des del cinema, a un preu de 15 euros per entrada, com l’any passat,va recordar el director dels cinemes, Jordi Torres. També s’ofereix l’opció de comprar abonaments per a cinc obres a un preu de 67,50 euros, per a deu obres per 120 euros i per a tota la temporada per 189 euros. 
 
En total, s’han programat onze òperes i set ballets, com Frankenstein,  il Trovatore, La Ventafocs, Giselle, Joana d’Arc, Boris Godunov, Lucia di Lammermoor, I Capuleti I Montechi, Cavalleria Rusticana i Werther. 
 
Els espectadors podran veure en directe a través de la pantalla dels cinemes illa Carlemany «els millors actors d’òpera i el ballet de la Royal Opera House», va subratllar Torres. L’activitat delectarà els aficionats a l’òpera i al ballet però també aquells que tenen «curiositat» i volen «familiaritzar-se amb aquest estil» que «per motius de sala o de pressupost» difícilment es podrien representar al país, va afegir Maestre. 
PUBLICITAT
PUBLICITAT