PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Un vehicle bolca a la sortida del túnel del Pont Pla

La conductora, una dona de 41 anys, va patir policontusions

Per IVÁN ÁLVAREZ

Els operaris treballen a la zona on es va produir l’accident
Els operaris treballen a la zona on es va produir l’accident | Tony Lara
Passaven uns minuts de les 13:30 hores quan un vehicle va bolcar ahir a la sortida del túnel del Pont Pla, direcció la Massana. Els cossos d’emergència van traslladar a l’hospital a una dona de 41 anys, una resident espanyola, que va resultar ferida en l’accident. Un parell d’hores després, un cop es van realitzar les valoracions i exploracions adients, la dona ja va ser donada d’alta i, tot i l’espectacularitat de l’incident, la víctima només va patir policontusions a diverses zones del cos. La localització de l’accident va ser a la Carretera General 3, al punt quilomètric 3 d’Escaldes-Engordany. 
Des de mobilitat van assegurar que, precissament per aquesta localització, no s’havia registrat cap incident ni cap retenció, ja que en aquell punt la gent tenia marge de maniobra per desviar-se per la carretera general i poder continuar amb la seva marxa sense cap problema.
A l’accident només va estar implicat un cotxe, un Ford C-Max amb matrícula andorrana, i que conduïa la dona ferida que, per causes desconegudes, va perdre el control del turisme i va impactar contra un equipament.

UN BUS TOPA AL PONT DE LA ROTONDA// Un autobús va topar al Pont de la Rotonda per una errada en el seu sistema de frens. L’incident va obligar a tallar l’accés al carrer Prat de la Creu i desviar el trànsit per  l’Avinguda Meritxell. El xoc no va ser greu i no es va lamentar cap dany personal.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT