PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Govern confirma cap incidència amb els andorrans a Xile

Es recorda als andorrans que es trobin a Xile que poden contactar amb el Ministeri d’Afers Exteriors

Per EL PERIÒDIC

La destrucció del terratrèmol a Coquimbo, a 600km de Santiago.
La destrucció del terratrèmol a Coquimbo, a 600km de Santiago. | AFP PHOTO / FUERZA AÉREA CHILENA
El Govern va informar ahir que tots els andorrans que són a Xile estan en perfectes condicions, segons ells mateixos es van posar en contacte amb el Ministeri d’Afers Exteriors. El país sudamericà va viure ahir un terratrèmol de més de 8 graus en l’escala Richter, el que ha suposat almenys vuit morts i un milió de persones que han estat evacuades perquè es va avisar de risc de tsunami.
 
Segons va comunicar ahir el Govern a través d’un comunicat, es recorda «als andorrans que es trobin a Xile que poden contactar amb el Ministeri d’Afers Exteriors a través del número de telèfon 324 292». Així mateix, la missiva feta pública ahir assegurava que «les persones que s’han posat en contacte amb el Ministeri es troben bé i des del Govern es continuarà en contacte amb ells». 
 
Així mateix, el comunicat continua dient que al «registre de viatgers no hi figurava cap andorrà a Xile», tot i que segons va informar ahir la Federació Andorrana d’Esquí, almenys hi ha dos andorrans al país sudamericà, ja que l’esquiadora Sara Raméntol i l’entrenador Marc Gutiérrez volaven ahir cap a l’Argentina. La FAE va enviar ahir a la tarda un comunicat per informar que tots els seus esquiadors i entrenadors a Sudamèrica estan en perfecte estat, ja que l’epicentre del terratrèmol havia estat lluny d’on s’hi troben. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT