PUBLICITAT

CANILLO

‘El rei de la selva’, musical d’homenatge a ‘El rei lleó’

L’escenari és el Palau de Gel i es posen a la venda un miler de localitats

Per EL PERIÒDIC

El conseller de Cultura i Esports de Canillo, Àlex Mitjana, i el coordinador del Departament d'Esports, Francesc Oriol, durant la presentació d'El rei de la selva'.
El conseller de Cultura i Esports de Canillo, Àlex Mitjana, i el coordinador del Departament d'Esports, Francesc Oriol, durant la presentació d'El rei de la selva'. | ANA / M. C.
El musical El rei de la selva, un homenatge a l’espectacle El rei lleó, es representarà al Palau de Gel el pròxim 10 d’octubre. L’obra, dirigida al públic familiar, barreja música, circ i dansa i es representarà a la pista de gel, on s’hi muntarà un escenari.

Canillo vol atraure el públic familiar de la parròquia i també els visitants espanyols que vindran pel pont del Pilar. El rei de la selva conté elements de circ i de dansa i hi participaran una trentena d’artistes, «però no és un espectacle sobre gel», va aclarir ahir el coordinador d’Esports de Canillo, Francesc Oriol, segons informa l’ANA. El cost d’instal·lació i programació de l’obra ha estat d’uns 18.000 euros.

En total s’han posat a la venda 1.000 entrades a un preu de 18 euros (amb descomptes per als titulars del Carnet Jove i la Carta Magna, i gratuïtes per als menors de 3 anys que no utilitzin seient).Per potenciar l’oferta de la parròquia, els establiments turístics de Canillo disposen de paquets amb pernoctació o altres activitats i entrades a 15 euros. Les entrades es poden adquirir al Palau de Gel i a illa Carlemany.

La previsió és fer una sola representació però si s’exhaureixen les entrades abans del previst es podria repetir l’endemà, va avançar el conseller de Cultura i Esports de Canillo, Àlex Mitjana.

D’altra banda, 1.500 espectadors van gaudir el cap de setmana passat amb els espectacles programats en el minifestival Canillo s’omple de màgia. Segons Oriol, es confirma la bona elecció del cap de setmana i s’aposta per donar-hi continuïtat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT