Els de Peñarroya guanyen 81-78 en un duel que s'ajusta en els instants finals

Per #GASS

Foto de família al final del partit entre el MoraBanc i l’UCAM.
Foto de família al final del partit entre el MoraBanc i l’UCAM. | BCA
El BC MoraBanc Andorra es va desplaçar finalment ahir a les Borges Blanques per disputar el tercer partit amistós de la pretemporada, davant l’UCAM Múrcia. Alguns problemes amb la pista de Torrefarrera van fer canviar el lloc del duel preparatori, en el qual no va tenir minuts el recent arribat Vojdan Stojanovski, Tot i no entrar a pista durant el partit, el macedoni es va vestir de curt per fer un entrenament individual a la localitat lleidatana, el primer que feia.

En el partit, el MoraBanc va dominar des del principi, imposant-se en el marcador durant tot el primer quart des de la primera cistella, a càrrec de Shawn Jones en una esmaixada després d’una assistència de Thomas Schreiner. El resultat al final del primer parcial era de 18-13 favorable als andorrans, però a l’inici del segon temps l’UCAM Múrcia va igualar ràpidament el resultat (18-18). Malgrat tot, els de Joan Peñarroya es van anar distanciant novament de manera progressiva i van poder prendre avantatge al descans, amb un 39-32 en el marcador.

A la represa el MoraBanc va poder assolir el màxim avantatge en el marcador de +14 després de dos triples consecutius de Schreiner (66-52) i el club tricolor va donar un pas endavant en aquest període, el qual va poder finalitzar per sobre de la barrera psicològica dels 10 punts amb el resultat de 68-56.

Malgrat el bon partit que estava fent el conjunt andorrà fins el moment, l’UCAM va aparèixer per ajustar el duel en els darrers instants del partit. De fet, va sortir amb un 0-5 que posava el 68-61, però un triple de Bogdanovic, molt fi durant gran part del duel, va posar més distància de nou, i després una altra cistella de tres de Betinho va posar la màxima diferència en el quart (76-63). A partir d’aquest resultat, el Múrcia va encadenar un gran parcial fins a posar-se a només un punt a falta de 40 segons per al final (79-78). Malgrat l’emoció final gens pòpia d’un amistós, el duel es va liquidar amb dos tirs lliures de Schreiner, que van assegurar el segon triomf tricolor aquesta pretemporada per 81-78.

Diumenge, el MoraBanc disputa el següent i últim amistós contra el Laboral Kutxa Baskònia, el qual també es realitzarà a les Borges Blanques, abans d’afrontar el primer partit oficial de la temporada, el de la Lliga Catalana davant el FIATC Joventut, el proper 25 de setembre. En aquests dos duels ja jugaran Stojanovski i Giorgi Shermadini, que avui passa la seva revisió mèdica, per la qual cosa Peñarroya ja podrà comptar amb l’equip al complert.