PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

El Síndic de Greuges rep 14 queixes i cinc consultes durant la seva visita a la Seu

El consum domèstic, tema més qüestionat

Per El Periòdic

Rafael Ribó, síndic de greuges
Rafael Ribó, síndic de greuges | El Periòdic
El Síndic de Greuges, Rafael Ribó, va rebre un total de 16 visites durant el seu desplaçament a La Seu d’Urgell el passat 17 de setembre de 2015. Les persones ateses per l’equip del Síndic al CETAP van presentar 14 queixes i van fer cinc consultes. 
 
Les principals problemàtiques plantejades i els temes que la ciutadania tenia més presents o amb més dubtes van ser, entre altres, els aspectes relacionats amb el consum domèstic com la telefonia i l’aigua, dubtes d’urbanisme, ensenyament, multes de trànsit i medi ambient. Dues de les catorze queixes presentades anaven adreçades a l’Ajuntament de La Seu.  I sis de les visites ateses eren de persones veïnes de la població, la resta provenien d’altres municipis de l’Alt Urgell.
 
EL SÍNDIC DE GREUGES / El Síndic té la funció d’atendre les queixes de totes les persones que es troben desprotegides davant l’actuació, o manca d’actuació, de les administracions. Vetlla pel bon funcionament de l’Administració de la Generalitat i dels ens locals de Catalunya, com els ajuntaments, diputacions o consells comarcals. Per tant, actua com a supervisor i col·laborador de l’Administració catalana, amb l’objectiu d’ajudar a millorar el seu funcionament. D’aquesta manera el Síndic vetlla pels drets econòmics, socials, civils i polítics.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT