PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La bici de Gerrans... per 120€!

Algú li va robar-l'hi al resident després de l’etapa de Màlaga i va aparèixer a la venda en un local de segona mà

Per Iván Moure

Els dos agents de la Policia Nacional espanyola i el representant d’Orica, a l’entrega de la bici robada.
Els dos agents de la Policia Nacional espanyola i el representant d’Orica, a l’entrega de la bici robada. | Policia espanyola
Sóna a broma, però no ho és. Al ciclista australià resident al Principat de l’equip Orica-GreenEDGE, Simon Gerrans, li van robar la bicicleta a la meta de l’etapa de la tercera etapa de la Vuelta a Espanya 2015, amb inici a Mijas i final al centre de la ciutat de Màlaga, després de 158,4 quilòmetres de recorregut. Aquella que va guanyar l’eslovac Peter Sagan (Tinkoff-Saxo), trencant un malefici de diversos segons llocs que arrossegava des del Tour.
 
Gerrans va arribar a la meta el 98è a deu minuts i mig, va descuidar la bicicleta i li van robar. Tant una cosa com l’altra són típiques. 
Ningú no va denunciar res però al cap d’uns dies, dos agents de la Policia Nacional del grup de Compravendes de la Comissaria de Màlaga, van realitzar una inspecció en un comerç de la capital malaguenya de segona mà perquè van veure un article a la venda a un preu massa baix per les característiques tan excepcionals que tenia. 
 
Les primeres gestions ja els van permetre comprovar que, sí, es tractava de la bicicleta de Gerrans. El preu de venda estava marcat ne 120 euros quan el valor reial es situa al voltant dels... 12.000 euros!
 
Els dos agents van esbrinar que, dies abans de la inspecció, un veí amb nombrosos antecedents policials l’havia venut al comerç juntament amb una altra bicicleta robada que sí que havia estat denunciada i que coincidia al detall amb la descripció.
 
Continuant amb les investigacions, es van assabentar que algú havia robat una bicicleta en el final d’etapa de Màlaga amb similars característiques a les descrites pels dos agents, per la qual cosa van contactar amb els propietaris per procedir a la seva devolució. Va ser el dia 13 quan la Policia va fer entrega de la bicicleta a un representant de l’Orica Green-EDGE.
 
També sóna surrealista, però la bicicleta no va ser denunciada perquè l’equip australià ni tan sols s’havia assabentat que faltava la bicicleta del resident Gerrans. Tan estrany com que la bici, que havia estat exposada a l’aparador del local de segona mà, no va trobar cap comprador ni a preu de ganga. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT