PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Bona acollida de la Jornada de Mobilitat Elèctrica

Al 2016 s’habilitaran quinze punts de càrrega per a vehicles elèctric

Per EL PERIÒDIC

La Bicicletada Popular al Prat del Roure va ser un dels actes de la jornada.
La Bicicletada Popular al Prat del Roure va ser un dels actes de la jornada. | ANA
Organitzada per l’Automòbil Club d’Andorra i patrocinada per FEDA, la segona Jornada de la Mobilitat Elèctrica va permetre a centenars de persones poder provar vehicles elèctrics, com cotxes, segways, bicicletes i motos. Durant la trobada, celebrada ahir al Prat del Roure, els usuaris van comprovar que és factible i viable l’alternativa de vehicles que funcionen amb combustibles fòssils. A l’esdeveniment, el director de Diversificació de FEDA, Xavier Forné, va anunciar que durant el 2016 s’habilitaran quinze punts de càrrega per a vehicles elèctrics a diferents punts del país. 
Forné va fer aquestes declaracions en una conferència i va explicar que aquests punts serviran de suport extra als sistemes domèstics, ja que amb el temps de recàrrega a casa n’hi haurà prou per disposar de bateria per fer trajectes normals durant gairebé tota la setmana. A més, va recordar que la recàrrega dels vehicles durant la nit és assequible gràcies a la tarifa nocturna. La instal·lació d’aquests punts forma part del pla de mesures que van acordar el Govern i altres agents per promocionar els cotxes elèctrics o híbrids. La jornada també va comptar amb la Bicicletada Popular on més de tres-centes persones van fer sobre dues rodes el recorregut de tres voltes amb sortida i arribada al Prat del Roure. 
La Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible continuarà fins al 22 de setembre, amb l’objectiu de sensibilitzar, promoure activitats de mobilitat sostenible i fomentar les bones pràctiques i mesures d’acció relacionades amb el respecte ambiental.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT