Els de Peñarroya perden davant el Laboral Kutxa en el penúltim amistós de la pretemporada

Per #GASS

Els dos equips prenen una foto conjunta al final del partit amistós.
Els dos equips prenen una foto conjunta al final del partit amistós. | BCA
Primera mostra de mancances en el conjunt de Joan Peñarroya d’aquest 2015-2016. El BC MoraBanc Andorra va jugar per sota del nivell del Laboral Kutxa Baskònia en el penúltim amistós de l’equip tricolor aquesta pretemporada i ho va pagar amb una derrota per 19 punts.

Novament, no hi havia res important en joc en l’amistós celebrat a les Borges Blanques, però els de Peñarroya van sortir adormits des del principi, sobretot en defensa, i els bascs els va clavar un parcial de sortida de 0-8. Ningun tricolor va ser capaç de reaccionar i ja en aquest quart el Baskònia va encarrilar el triomf, tot i que evidentment no hi havia res sentenciat. En aquest quart, va debutar amb la samarreta del MoraBanc Giorgi Shermadini, que va completar el seu primer partit amb 12 punts, fent la meitat dels seus punts a la línia de tirs lliures, dels quals no va fallar cap. També va tornar Vojdan Stojanovski, que va ser màxim anotador ahir del conjunt tricolor amb 18 punts i tampoc va errar cap dels set llançaments des de la línia de personal que va fer.

El resultat que reflectia el marcador deixava clar qui era el dominador i qui havia sortit amb menys intensitat: 15-29 favorable al Baskònia. Al segon parcial, el BCA ja va sortir amb la concentració adequada, però els de Velimir Perasovi no van abaixar el llistó i van poder mantenir una bona diferència fins al descans (34-47). Tampoc van baixar el ritme en tota la segona meitat, cosa que el MoraBanc va fer lleugerament en segons quins moments, i van impossibilitar la victòria del conjunt tricolor, que va rebre 104 punts en l’amistós, pels 85 que van fer.

«El Laboral Kutxa ha sortit amb una tensió dos punts per sobre de la nostra i ha provocat que portessin la iniciativa tot el partit, i si perds 25 pilotes contra un rival d’Eurolliga és difícil estar en el partit», va comentar Peñarroya després del duel, i va afegir: «És un d’aquells partits que també et donen informació per continuar treballant i que cal viure per veure diferents respostes».