PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

Títol per a Pujol-Cabanes en la categoria Protos

S’adjudiquen la darrera prova de la Copa TT, igual que Choy i Troguet en Preparats, que també són campions

Per #GASS

Pujol supera una de les zones seguint les indicacions de Cabanes.
Pujol supera una de les zones seguint les indicacions de Cabanes. | TONY LARA
La Copa TT Xtrem 2015 va arribar a la tercera i última cita a Sant Julià de Lòria. Els vencedors de la prova van ser qui finalment es van proclamar guanyadors del campionat, Ramon Pujol i Albert Cabanes en la categoria Protos, i David Choy i Roger Troguet en Preparats.
 
Els equips afrontaven una doble jornada amb catorze zones. Pujol i Cabanes van trencar el pont de darrera en la penúltima, però mantenien una avantatge suficient com per imposar-se. El segon lloc va ser per a Ernest Raventós i Andreu Cuevas, i el tercer per Betriu-Morlans. La victòria va valer a Pujol-Cabanes per tornar a adjudicar-se el títol del campionat. ««Estem molt satisfets, perquè aquest any ens hem tornat a reenganxar i ens serveix com a entrenament per quan anem a comptir fora», afirma Cabanes, satisfet perquè «hi ha persones que han volgut tornar a engegar la Copa TT. Esperem que en els pròxims anys hi puguin haver més proves».
 
En Praparats la victòria va ser per a Choy i Troguet, que també els va valer per fer-se amb el títol. La segona plaça a Fontaneda va ser per a Alfons Margarit i Gerard Dalmases, i la tercera per a Sergi Simó i Alberto Jorge.  De cara al spropers anys l’Automòbil Club d’Andorra (ACA), que organitza l’esdeveniment, té la intenció de seguir apostant-hi. «La intenció és seguir disputant el campionat com a mínim amb tres proves com aquest any, ja que els pilots estan molt implicats», exposa Toti Sasplugas, director general de l’ACA. En aquesta edició s’han fet a la Massana, Arinsal i Fontaneda, en «uns terrenys que són molt adequats per realitzar proves d’aquestes característiques».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT