PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

S’esgoten els dies per visitar l’exposició ‘R+R’

Fins la setmana vinent també roman oberta la mostra d’art ‘Impactes’

Per EL PERIÒDIC

Exposicions ‘R+R’ i ‘Impactes’.
Exposicions ‘R+R’ i ‘Impactes’. | EL PERIÒDIC
La Sala La Cuina, a la plaça de les Monges de la Seu d’Urgell, acull l’exposició ‘R+R’, una mostra conjunta de Núria Riart i Carmen Ruiz, alumnes de l’Escola Municipal d’Art, que s’ha inclòs en el quart Cicle d’Art Contemporani. 
En la mostra, Núria Riart presenta el resultat de les seves fonts d’inspiració, que beuen principalment del balcó de casa seva i de tot el que hi observa a través d’aquest espai. Riart ha valorat positivament el fet d’haver estat inclosa en el cicle, ja que els permet promocionar la seva obra a escala local, segons ha informat RàdioSeu. De la seva part, Carmen Ruiz ha agraït la col·laboració de l’Escola Municipal d’Art que les ha permès desenvolupar la manipulació de textures i arribar fins a aquesta exposició. Ruiz ha comentat que s’inspira en el món material, en aquelles coses reals i elements de construcció amb els quals també «es construeix la vida». 
 
Paral·lelament, fins al dos d’octubre es pot visitar l’exposició ‘Impactes’, de Teresa Forasté Cuadrench. En aquest cas, l’obra està instal·lada a la Sala de Sant Domènec. L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de la Seu organitza el Cicle d’Art Contemporani amb l’objectiu de «posar el focus a l’art que surt o fuig de l’academicisme i transita per nous llenguatges i discursos, ja sigui en la pintura i l’escultura com en instal·lacions, fotografia, audiovisuals o fins i tot les performances». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT