PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un Consell sobre impostos, comuns i matèria fiscal

En l’ordre del dia hi és la ratificació del Conveni entre Andorra i Espanya

Per EL PERIÒDIC

Una sessió amb els representants parlamentaris del Consell General.
Una sessió amb els representants parlamentaris del Consell General. | TONY LARA
El Consell General comencarà avui a les 9:00 hores del matí per donar pas als diferents temes i aspectes que el Govern haurà de resoldre i tractar desprès de les demandes que han efectuat els diversos partits representatius del Principat. Un dels temes a exposar serà l’informe de la Comissió Permanent sobre els afers tractats fora del període establert de les sessions. 
 
També es posarà en examen i votació la Proposta d’aprovació de la ratificació del Conveni entre el Principat d’Andorra i el Regne d’Espanya per evitar la doble imposició en matèria d’impostos sobre la renda i prevenir l’evasió fiscal. De la mateixa manera, durant el Consell s’examinarà i es posarà en votació la presa en consideració de la Proposició de llei qualificada de modificació de la Llei 10/2007, del 17 de maig, qualificada de modificació de la Llei qualificada 11/2003, de modificació de l’article set i de supressió dels articles vuit i nou de la Llei qualificada de transferències als comuns, del 27 de maig. 
 
D’altra banda, els representants posaran en examen i votació el Projecte de llei de creació del Col·legi Oficial de Podòlegs d’Andorra, i el cinquè i últim punt del Consell estarà dedicat a l’examen i votació de la Proposta d’aprovació de la rtificació de l’Acord entre el Principat d’Andorra i la República Corea per a l’intercanvi d’informació en matèria. Posteriorment, cada partit farà les preguntes pertinents. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT