PUBLICITAT

ENCAMP

Una visita al Museu de l’Electricitat clausura les nits d’estiu de FEDA

L’equipament cultural narra la importància que l’energia ha tingut per al país

Per EL PERIÒDIC

Un grup de visitants al MW Museu de l’Electricitat mirant l’audiovisual.
Un grup de visitants al MW Museu de l’Electricitat mirant l’audiovisual. | TONY LARA
FEDA Cultura clou dissabte les visites nocturnes d’estiu als equipaments culturals. L’última activitat serà al MW Museu de l’Electricitat, a les 21.30. Per assistir-hi cal reservar plaça al telèfon 739 111. En acabar el recorregut pel museu, el públic serà obsequiat amb una copa de cava.

El MW Museu de l’Electricitat proposa un viatge en el temps que comença amb el descobriment de l’electricitat i explica què és l’energia i la importància que ha tingut en l’evolució d’Andorra. En la museografia s’hi exposen els principis d’aprofitament de les aigües fins al gran repte que va suposar la creació de les infraestructures de tot un país. La visita inclou l’accés a la sala on hi ha les màquines que subministren part de l’electricitat que es consumeix a Andorra. També es poden experimentar unes quantes aplicacions i característiques de l’energia elèctrica en uns tallers didàctics.

L’horari habitual de visites del museu de FEDA és de dimarts a dissabte de 9.30 a 13.30 hores i de tres de la tarda a 18.30 hores. El diumenge i festius, l’horari és de deu del matí a dues de la tarda.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT