Albós signa una 62a plaça i deixa tres corredors darrera

L’andorrà va completar el circuit a una velocitat mitjana de 43,13km/h

Per EL PERIÒDIC

El nou campió del món de contrarellotge, Vasil Kiryienka, ahir.
El nou campió del món de contrarellotge, Vasil Kiryienka, ahir. | Bryn Lennon / Getty Images / AFP
Els nervis de no tenir la bicicleta quan tocava i la falta d’entrenaments en els dies previs van acabar afectant David Albós en la contrarellotge dels Mundials de Richmond (Estats Units). Malgrat això, no va fer un resultat gens dolent, tot i que es va quedar lluny del que va assolir a Florència, cosa que ja esperava.

El temps final d’Albós va ser de 1.14.25 hores en els 53 quilòmetres de recorregut que va fer i va marcar una velocitat mitjana de 43,13km/h, que el va servir per finalitzar en la 62a plaça d’entre els 65 corredors que van acabar la crono. Per darrera de l’andorrà van finalitzar els representants de Macedònia, Puerto Rico i Equador, que se sumen als cinc abandonaments que es van produir.

Albós va acabar a 11.55 minuts del guanyador, el bielorús, Vasil Kiryienka, que va coronar-se campió del món per davant de l’italià, Adriano Malori, i el francès, Jerome Coppel. No ho va tenir fàcil Kiryienka per penjar-se la medalla d’or ja que Malori va acabar a només 9,08 segons del bielorús, que va fer una velocitat mitjana de 51,36km/h.

La sorpresa va ser la cinquena i setena plaça de Tom Dumolin i Tony Martin, respectivament, que van finalitzar per sota de les expectatives. El quart lloc va ser del resident Jonathan Castroviejo, que es va quedar a tres segons del podi.