PUBLICITAT

Andorra La Vella

Gelabert destaca que el Comunal té «gespa natural»

La ministra justifica que el Lusitans-West Ham no es jugués a l’Estadi Nacional

Per E. J. M.

La ministra de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, durant la sessió de Consell General d'ahir.
La ministra de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, durant la sessió de Consell General d'ahir. | TONY LARA
La ministra de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, va intentar justificar el perquè el partit d’Europa League que va enfrontar el Lusitans i el West Ham, equip de la Premier League anglesa, es va jugar a l’Estadi Comunal i no a l’Estadi Nacional com havia demanat el club andorrà. Després de diverses disquisicions per part del conseller del grup mixt Pere López, la ministra va comentar que «el Comunal té gespa natural i el Nacional no, i alguns equips ho prefereixen». López, sorprès, no va voler insistir en la qüestió de la gespa, tot i que va preguntar perquè el Nacional té gespa artificial si la natural és millor...
 
En definitiva, Gelabert va admetre que no s’havia pogut concedir el Nacional perquè l’empresa de seguretat contractada per Lusitans i la Policia van argumentar que no es podia garantir les mesures de seguretat al camp si hi anaven, com s’havia demanat, més de mil aficionats anglesos. Finalment, a l’Estadi Comunal, es van vendre 500 entrades per als aficionats del West Ham. 
 
A més, la ministra va insistir que el Campus Nike, al qual aquest estiu s’hi van inscriure uns 900 nens, no es podia traslladar durant una setmana del Nacional al Comunal i va defensar que l’esdeveniment de formació esportiva fa deu anys que s’organitza i que econòmicament beneficia molt el país. 
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT