PUBLICITAT

LA MASSANA

Jèssica Casal i Joan Hernàndez practiquen sadomasoquisme

Alfons Casal dirigeix l’adaptació de l’obra ‘La Venus de les pells’

Per EL PERIÒDIC

Els actors Jèssica Casal i Joan Hernàndez assagen ‘La Venus de les Pells’, ahir al Teatre de les Fontetes.
Els actors Jèssica Casal i Joan Hernàndez assagen ‘La Venus de les Pells’, ahir al Teatre de les Fontetes. | TONY LARA
La Venus de les pells és metateatre, teatre dins del teatre.  L’obra presenta Marc Novach, un director que ha adaptat la novel·la La Venus de les pells (1870), de Leopold von Sacher-Masoch, el precursos del sadomasoquisme. El director organitza un càsting per trobar l’actriu idònia per protagonitzar l’obra i, quan ja ho dóna per perdut, arriba una actriu que sembla tot el contrari al que estava buscant, però, a poc a poc, la Vanda Jourdan, es revela com una autèntica dominatrix.

L’Escena Nacional d’Andorra (ENA) produeix l’adaptació andorrana de La Venus de les pells, dirigida per Alfons Casal. El director va explicar ahir que «es podran veure a escena les dinàmiques de poder, la guerra entre sexes i un lligam entre la realitat i la ficció», informa l’ANA. La coordinadora de l’ENA, Irina Robles, es va mostrar molt satisfeta amb el treball i espera l’assistència d’un gran nombre de públic, ja que, «els actors són molt mediàtics i molt estimats al país». L’obra està protagonitzada per Joan Hernàndez i Jèssica Casal. Els dos intèrprets van admetre trobar-se davant d’un gran repte però, alhora, estan il·lusionats per estrenar.
El director va afegir que el treball ha estat «molt intens, però estem molt contents de la feina que hem fet i tenim moltes ganes de veure el producte final».

La Venus de les pells s’estrena avui, a les 21.30 hores al Teatre de les Fontetes de la Massana. La funció es repetirà demà, a la mateixa hora. Les entrades valen 10 euros.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT