PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

Encara és obert el termini per demanar els ajuts de tercer cicle

La convocatòria és per als universitaris que fan recerca i preparen la tesi

Per EL PERIÒDIC

Alumnes de la Universitat d'Andorra
Alumnes de la Universitat d'Andorra
El termini per sol·licitar ajuts al pagament de matrícules universitàries dels estudis de tercer cicle al ministeri d’Educació i Ensenyament Superior finalitza el 23 d’octubre a les 14.30 hores. Les ajudes econòmiques tenen com a objectiu «facilitar que els universitaris d’Andorra puguin desenvolupar la seva formació en l’àmbit de recerca, mitjançant estudis de tercer cicle, que culminen amb la lectura i defensa de la tesi doctoral», segons va notificar ahir el Govern en un comunicat.
 
La convocatòria es destina a estudiants universitaris que ja estiguin matriculats en un tercer cicle universitari i que tinguin la nacionalitat andorrana o la residència legal andorrana d’un mínim de cinc anys vigent en el moment de presentar la sol·licitud. A més, els estudiants que sol·licitin l’ajut han de justificar que no reben cap ingrés mensual brut fix en concepte de nòmina, ajut o similar per import mensual igual o superior a 1.500 euros.
L’ajut preveu el pagament del 50% de l’import de les matrícules ordinàries de tercer cicle. L’import anual per ajut que se subvencionarà serà com a màxim de 750 euros. Cal que la matrícula que es presenti per obtenir l’ajut s’hagi tramitat entre el 24 d’octubre del 2014 i el 22 d’octubre del 2015.
 
La convocatòria d’ajuts universitaris es va publicar al BOPA el passat 6 de maig i a la pàgina web ‘www.recerca.ad’ es poden consultar els detalls de la informació i les indicacions per presentar les sol·licituds.
Per demanar més informació es pot contactar amb l’Àrea de Recerca del departament d’Ensenyament Superior i Recerca al telèfon 743 300 o a l’adreça [email protected]

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT