PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc, a les portes del play-off de la pretemporada

Shawn Jones és el tercer màxim anotador fins ara i Bogdanovic el desè

Per #GASS

Imatge de la classificació de la pretemporada
Imatge de la classificació de la pretemporada
L’ACB va fer públic ahir un balanç dels partits que els equips de la Lliga porten guanyats i perduts aquesta pretemporada. En una hipotètica classificació, el MoraBanc ocupa el novè lloc, empatat amb el rival d’avui, el Fiatc Joventut, i també el Movistar Estudiantes, que tots porten dues derrotes i dues victòries en els quatre partits que han disputat.
 
El club tricolor compta amb les victòries davant el Manresa a Sant Julià de Vilatorta i l’UCAM Múrcia a les Borges Blanques, lloc on va sumar la segona derrota davant el Laboral Kutxa, aquesta de manera clara. L’altra desfeta del BCA va ser al Poliesportiu davant l’equip que ocupa la tercera posició en el rànquing, l’FC Barcelona Lassa, que no ha caigut en cap dels tres partits que ha disputat, igual que el Dominion Bilbao Basket. Encapçala la taula en solitari el CAI Saragossa, que ha assolit quatre triomfs i encara no coneix la derrota aquesta pretemporada. Per contra, l’Iberostar Tenerife no ha fet cap partit en el que porta d’estiu i per tant és el cuer de la taula, just per sota del Manresa, que acumula quatre derrotes i cap victòria. 
 
L’ACB també va fer públic un altre rànquing d’una hipòtetica competició de pretemporada, la dels màxims anotadors. Destaquen la presència de dos jugadors tricolors: Shawn Jones, que ocupa la tercera posició amb 60 punts i una mitjana de 15 per partit, i Luka Bogdanovic, que es troba a desè amb 56 punts i 14 per partit. La posició preferent l’ocupa el jugador del Reial Madrid, Jaycee Carroll, que porta una mitjana impressionant de 32,3 punts per partit després d’haver-ne assolit 97 en els tres duels que ha fet l’equip blanc aquesta pretemporada.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT