PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Guanyar per no preocupar-se

L’FC Andorra confia en sumar contra la Jonquera la primera victòria de la temporada

Per JOAN JOSEP BLASCO

Arturo Gándara segueix un jugador del Girona B en el primer partit de la temporada.
Arturo Gándara segueix un jugador del Girona B en el primer partit de la temporada. | J.J.B.
Són tres els partits que ha disputat de moment l’FC Andorra en el seu retorn a la Primera Catalana, però encara no ha estat capaç de guanyar-ne cap. Suma dos empats i en un parell d’aquests partits jugats fins ara hagués merescut sumar una victòria. Demà rep a la UE La Jonquera, rival contra el que espera sumar el primer triomf.
 
Tot equip nou a la categoria necessita de sortida sumar punts per a que no es produeixin preocupacions excessives de cara a adaptar-se a la nova divisió. Els tricolors encara no saben el que és vèncer un partit després de tres oportunitats, i a la quarta esperen que arribi per no allargar la situació, que tot i així encara no és preocupant. «Haurem d’evitar tenir ansietat per sumar una victòria. No parlem d’una altra cosa que no sigui guanyar», assegura l’entrenador de l’FC Andorra, Justo Ruiz. Per a que arribi aquest primer triomf hi ha d’haver una progressió de certs aspectes respecte als antecedents més propers. «Al futbol has de defensar i atacar bé. Hem de millorar» si es volen aconseguir demà els tres punts. Des de la seva arribada al club sempre ha tingut molt clar que en aquestes categories «defensivament hem de ser sòlids». El que menys preocupa és el poder ofensiu que es posseeix, ja que «l’equip té capacitat per generar accions de perill davant qualsevol rival».
 
Visita l’Estadi Nacional la Jonquera, conjunt que arriba tocat. «Ve d’un resultat molt sorprenent i és el que més perillós el fa». I és que la setmana passada va perdre 3-5 davant la UE Avià. Els gironins sumen tres punts, acumulant dues derrotes seguides. Ruiz és previsor del que es poden esperar. «Té jugadors forts i ràpids, que posen molta intensitat tant en defensa com en atac», pel que hauran d’estar especialment atents en les transicions. El tècnic té les baixes d’Oriol per motius professionals, Àngel per lesió i Marcus perquè encara no té el trànsfer. Sebas i Riera estan tocats però podran jugar. Robert pot tornar. Aquesta setmana ha entrenat després de perdre’s els dos últims partits per lesió.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT