PUBLICITAT

CANILLO

Riba dimiteix via Twitter per «motius personals»

El conseller del Comú de Canillo ho anuncia per Twitter

Per EL PERIÒDIC

El conseller del Comú de Canillo, Ricard Riba.
El conseller del Comú de Canillo, Ricard Riba. | ANA
El conseller del Comú de Canillo Ricard Riba ha dimitit. Riba ho va anunciar ahir al migdia mitjançant una piulada a la xarxa Twitter: «Acabo de presentar la meva renúncia irrevocable com a conseller de Comú de Canillo. La decisió és per motius estrictament personals».

A continuació va afegir diversos missatges: «Han estat uns anys enriquidors (dos anys i mig amb PLA+Independents i tres anys i nou mesos amb DA) aportant el màxim dintre del meu abast»; «Ha estat un honor per a mi poder treballar durant aquests últim mandat fins a la renúncia a favor de la parròquia» i va concloure: «Ha estat un plaer compartir aquesta experiència amb tot l’equip comunal. Gràcies a tots per la confiança i pel vostre seguiment».

En declaracions a l’ANA, Alcobé va assegurar que l’únic motiu per plegar és «personal, familiar i laboral» i que, en cap cas, és perquè hagi tingut cap mala relació amb l’equip de govern comunal. Durant el mandat, a Riba se li ha retirat part del sou en dues ocasions per no assistir a algunes comissions.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT