PUBLICITAT

CANILLO

El Museu de la Moto calcula superar els 7.000 visitants el 2015

L’equipament exposa 137 motocicletes de col·leccionistes privats

Per EL PERIÒDIC

El Museu de la Moto.
El Museu de la Moto. | ÀLEX LARA
El Museu de la Moto de Canillo superarà enguany els 7.000 visitants, segons ha avançat la responsable de l’equipament, Sílvia Amorós, a l’ANA. Els bons resultats de l’estiu , en què el museu ha obert cada dia,  fan augurar que la temporada acabarà sent molt bona: «Ens adonem que cada vegada el museu es coneix més, és un referent que està més que arrelat», ha celebrat Amorós. La col·lecció del museu arriba a les 137 motos, amb una exposició temporal de quinze models anglesos

El balanç de l’estiu ha estat de 3.563 visitants (2.451 a l’agost i 1.112 al juliol), una afluència força superior a la de l’any passat. L’explicació, segons Amorós, respon a la «bona promoció» que s’està fent del Museu de la Moto. La responsable ha insistit que «tot és millorable però anem en un sentit molt correcte». Al bon balanç també ha influït que s’hagi obert el dilluns i el dimarts a l’estiu, perquè «ens adonàvem que cada vegada venia més gent». Amb aquests resultats, el Comú de Canillo espera que a finals d’any se superi la xifra de 7.000 visitants (el 2014, el Museu de la Moto es va quedar en6.800 visitants).

«El museu és un atractiu més que té la parròquia de Canillo», ha afegit Amorós, que considera que «cada vegada més és un referent que està més arrelat, també per als motoclubs que ens visiten des de França, Espanya i d’altres llocs de fora d’Andorra». L’èxit del museu respon a les visites en grup, amb un pes important per part del turisme estranger. A més, que l’equipament estigui al costat de l’església de Sant Joan de Caselles també hi té molt a veure. Altres vies de difusió de l’espai dedicat a la moto són les oficines de turisme i els allotjaments turístics que promocionen el museu.

El novembre del 2011, el Museu de la Moto de Canillo va arribar a un acord amb els museus de la Moto de Bassella i de Barcelona per oferir conjuntament un tiquet que dóna accés als tres equipaments. L’entrada vàlida per als tres museus val 7 euros, un preu que permet un estalvi de més del 50% sobre la compra individual de cada entrada.

La col·lecció del Museu de la Moto de Canillo conté, actualment, als 137 motocicletes, a les quals s’hi afegeix l’exposició temporal d’una quinzena de motos angleses. Els vehicles pertanyen a col·leccionistes privats que cedeixen les motos per a la seva exhibició al museu.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT