PUBLICITAT

Guadalajara

Llovera torna a patir problemes

L’embragatge i els frens del seu X5 Proto fallen i el pilot no pot acumular quilòmetres

Per #GASS

Llovera mira el seu X5 Proto mentre és arreglat per un mecànic.
Llovera mira el seu X5 Proto mentre és arreglat per un mecànic. | FOTOESPORT
Albert Llovera no troba la sort al Campionat d’Espanya de Ral·lis de Tot Terreny. Divendres i dissabte va  competir al Rallye TT de Guadalajara i en la part final del sector selectiu va haver d’abandonar per problemes en l’embragatge i els frens del seu X5 Proto. Més endavant, el pilot andorrà es va reenganxar a la prova per disputar el tercer sector cronometrat, el qual va poder completar, tot i que els problemes mecànics van tornar a aparèixer, encara que van ser amb menys intensitat. 
 
El pilot ja va patir complicacions des de l’etapa pròleg després que el seu cotxe s’aturés a la meitat del tram a causa d’una fallada en la bomba de gasoil. Llovera i el seu copilot, Xavi Blanco, van poder tornar a fer funcionar el motor, però van sortir des d’una posició endarrerida. «Hem atrapat vehicles que anaven més lents i en ocasions la visibilitat era nul·la», va comentar Llovera, que cap al final del primer recorregut el seu vehicle es va quedar sense embragatge i no ho va poder solucionar. «Ha estat un dia complicat. Hem pogut tornar a sortir, però els problemes han seguit encara que al final hem pogut arribar a la meta», va afegir el pilot. 
 
La mecànica de l’X5 Proto esta fent que tant ell com el seu copilot no puguin acumular quilòmetres amb el nou vehicle, cosa que preocupa a Llovera: «No hi ha dubte que el pitjor és no poder fer quilòmetres per conèixer les reaccions del cotxe i també una especialitat amb unes característiques molt particulars». L’andorrà tornarà a provar sort el 28 i 29 de novembre en l’última prova del Campionat d’Espanya de Ral·lis Tot Terreny amb la disputa de les 12 hores de Serón.
PUBLICITAT
PUBLICITAT