PUBLICITAT

L'Alt Urgell

Es reforça la campanya contra la violència masclista a l’Alt Urgell

La iniciativa ofereix suport i es coordina amb la resta d’entitats

Per EL PERIÒDIC

L’Alt Urgell reactiva el Servei d’Atenció Telefònica Especialitzada per les dones víctimes de la violència.
L’Alt Urgell reactiva el Servei d’Atenció Telefònica Especialitzada per les dones víctimes de la violència. | EL PERIÒDIC
Es reforça a tota la comarca el Servei d’Informació i Atenció a les Dones de l’Alt Urgell (SIAD), doncs la iniciativa està posant ímpetu en la campanya de dinamització del Servei d’Atenció Telefònica Especialitzada d’atenció a dones víctimes de violència masclista. El servei es presta mitjançant la línia 900 900 120 i d’acord amb la iniciativa de l’Institut Català de les Dones. També es difon a través de bars, restaurants, centres educatius, serveis sanitaris, biblioteques i d’altres espais que vulguin adherir-s’hi. Aquesta línia també atén a través del correu electrònic [email protected].
 
Segons ha informat RàdioSeu, l’actuació vol incrementar els canals de difusió per donar a conèixer el servei a tota la ciutadania, enfortir les xarxes de suport a les polítiques d’igualtat d’oportunitats i incrementar l’eficàcia de les accions de sensibilització social, prevenció i detecció de les situacions de violència de gènere.
 
 A més, per tal d’aconseguir la màxima difusió i arribar al màxim nombre de persones, el SIAD posa a disposició de totes les entitats, institucions, col·lectius o persones interessades a col·laborar-hi , el correu electrònic [email protected] i el telèfon 973 354 102, des d’on es facilitarà el material (cartells i adhesius) i es recollirà les dades necessàries per tal que es pugui fer el seguiment de la campanya i l’anàlisi del seu l’impacte. El Servei d’Intervenció Especialitzada Alt Pirineu i Aran ofereix atenció integral i recursos en el procés de recuperació i reparació a les dones que han patit, pateixen o estan en risc de patir situacions de violència, i també a llurs filles i fills. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT