PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Carchat afronta el ral·li de Còrsega amb confiança

El pilot andorrà depèn d’ell mateix per poder assolir el títol de producció

Per ALBERT CANES

Joan Carchat, fa un salt amb el seu Mitsubishi al Ral·li d’Alemània.
Joan Carchat, fa un salt amb el seu Mitsubishi al Ral·li d’Alemània. | Jordi Rierola
A Joan Carchat li resten tres proves del FIA World Rally Championship: el de Còrsega, que es disputa des d’avui fins diumenge, el de Catalunya, a finals de mes, i el de Gran Bretanya, que es realitzarà a mitjans de novembre i serà el que conclourà la temporada del WRC. 
 
El pilot andorrà és a 39 punts del líder de la seva categoria, l’italià Gianluca Linari, però, tot i la gran diferència, Carchat depèn d’ell mateix per assolir el títol en producció ja que a la resta de rivals només els queda una prova per completar la seva temporada. En el ra·li de Còrsega s’hi aplegaran gairebé tots els aspirants a finalitzar primers, menys el líder, que buscarà un altre prova per intentar sumar més punts. El pilot de l’ACSM no ho té fàcil, però es presenta com un dels favorits a la victòria aquest cap de setmana, sobretot després de les bones actuacions de Polònia i Alemanya. «Intentarem fer el millor resultat possible. Depèn de mi guanyar el títol i el que he de fer és no fallar, ja ho vaig fer a Portugal», explica Carchat, amb confiança de cara a la prova. «No hem pogut fer tests abans, però és un ral·li que a mi m’agrada. Té trams cronometrats llargs de 40 o 50 quilòmetres i s’haurà de vigilar amb les rodes», afegeix el pilot. 
 
Avui pel matí, es realitzarà el Shake-down, en el qual Carchat podrà provar el cotxe abans de competir, i a la tarda es farà la cerimònia de sortida. Demà és quan tots els pilots ja iniciaran els trams cronometrats.
PUBLICITAT
PUBLICITAT